Filety sardiniek s grilovanými baklažánmi


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji s chilli papričkou
1 veľký baklažán
pár vetvičiek bazalky
½ hlavičky cesnaku
20 g dobre opláchnutých kapár
30 g olív
extra panenský olivový olej
sušené oregano
soľ podľa chuti
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji s chilli papričkou
1 veľký baklažán
pár vetvičiek bazalky
½ hlavičky cesnaku
20 g dobre opláchnutých kapár
30 g olív
extra panenský olivový olej
sušené oregano
soľ podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Ogrilujte polentu na horúcom grile.
2. Nakrájajte cibuľu a zmiešajte ju v panvici s maslom a olejom.
3. Pridajte nakrájanú petržlenovú vňať a mlieko, osoľte a dajte preč z plameňa.
4. Potrite plátky polenty cibuľovou omáčkou, 2 až 3 filety sardiniek poukladajte na plátky polenty a posypte čerstvou petržlenovou vňaťou.