Filety sardiniek s grilovanými plátkami polenty a zelenou omáčkou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji s chilli papričkou
200 g hotové uvarené a pokrájané polenty
hŕstka nasekanej petržlenovej vňate
1 cibuľu
20 g masla
20 g olivového oleja
60 ml mlieka
soľ podľa chuti
105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji s chilli papričkou
200 g hotové uvarené a pokrájané polenty
hŕstka nasekanej petržlenovej vňate
1 cibuľu
20 g masla
20 g olivového oleja
60 ml mlieka
soľ podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Ogrilujte polentu na horúcom grile.
2. Nakrájajte cibuľu a zmiešajte ju v panvici s maslom a olejom.
3. Pridajte nakrájanú petržlenovú vňať a mlieko, osoľte a odstráňte z plameňa.
4. Potrite plátky polenty cibuľovou omáčkou, 2 až 3 filety sardiniek poukladajte na plátky polenty a posypte čerstvou petržlenovou vňaťou.