Filety sardiniek s mangoldom a cícerom

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
200 g predvareného cícera
600 g mangoldu
1 sladkú cibuľu
1 citrón v biokvalite
40 g extra panenského olivového oleja a čierne korenie podľa chuti

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Filety sardiniek v olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Zohrejte v panvici olivový olej, pridajte nakrájanú cibuľu a osmažte dozlatista.

    2. Pridajte mangold nakrájaný na malé kúsky, osoľte a pár minút orestujte.

    3. Pridajte cícer, mierne premiešajte a dajte preč z plameňa.

    4. Rozdeľte mangold a cícer do štyroch mís, na šalát položte filety sardiniek, posypte strúhanou citrónovou kôrou, pokvapkajte niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a dochuťte čerstvo namletým čiernym korením.