Filety sardiniek s mangoldom a cícerom


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
200 g predvareného cícera
600 g mangoldu
1 sladkú cibuľu
1 citrón v biokvalite
40 g extra panenského olivového oleja a čierne korenie podľa chuti
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
200 g predvareného cícera
600 g mangoldu
1 sladkú cibuľu
1 citrón v biokvalite
40 g extra panenského olivového oleja a čierne korenie podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Zohrejte v panvici olivový olej, pridajte nakrájanú cibuľu a osmažte dozlatista.
2. Pridajte mangold nakrájaný na malé kúsky, osoľte a pár minút orestujte.
3. Pridajte cícer, mierne premiešajte a dajte preč z plameňa.
4. Rozdeľte mangold a cícer do štyroch mís, na šalát položte filety sardiniek, posypte strúhanou citrónovou kôrou, pokvapkajte niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a dochuťte čerstvo namletým čiernym korením.