Filety sardiniek s pečivom, ricottou a sušenými paradajkami


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
bochník rustikálneho chleba
150 g ricotty
50 g sušených paradajok konzervovaných v oleji
1 vetvičku petržlenovej vňate
čierne korenie podľa chuti
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
bochník rustikálneho chleba
150 g ricotty
50 g sušených paradajok konzervovaných v oleji
1 vetvičku petržlenovej vňate
čierne korenie podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Nakrájajte chlieb a opečte plátky na horúcej panvici, kým nezískajú zlatistú farbu.
2. Nakrájajte sušené paradajky a petržlenovú vňať, zmiešajte s ricottou a rozotrite na plátky chleba.
3. Na každé crostini položte filetu sardinky.
4. Ochuťte čiernym korením a ozdobte niekoľkými vetvičkami petržlenovej vňate.