Filety sardiniek s pečivom, ricottou a sušenými paradajkami

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
2x 105 g Rio Mare filety sardiniek v olivovom oleji
bochník rustikálneho chleba
150 g ricotty
50 g sušených paradajok konzervovaných v oleji
1 vetvičku petržlenovej vňate
čierne korenie podľa chuti

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Filety sardiniek v olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Nakrájajte chlieb a opečte plátky na horúcej panvici, kým nezískajú zlatistú farbu.

    2. Nakrájajte sušené paradajky a petržlenovú vňať, zmiešajte s ricottou a rozotrite na plátky chleba.

    3. Na každé crostini položte filetu sardinky.

    4. Ochuťte čiernym korením a ozdobte niekoľkými vetvičkami petržlenovej vňate.