Šalát z tuniaka, fenikla a avokáda
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave /b>
1 hľuzu fenikla
100 g valeriánky poľnej
1 avokádo
2 mrkvy
40 g extra panenského olivového oleja
1 lyžicu citrónovej šťavy
soľ a čierne korenie
2x 160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave /b>
1 hľuzu fenikla
100 g valeriánky poľnej
1 avokádo
2 mrkvy
40 g extra panenského olivového oleja
1 lyžicu citrónovej šťavy
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta
Príprava
1. Oškrabte mrkvu a najemno ju nakrájajte. Odkrojte hornú a spodnú časť hľuzy fenikla, potom pomocou ostrého noža nakrájajte fenikel na tenké plátky.
2. Vložte všetku zeleninu do misy a pridajte olej, citrónovú šťavu, soľ a čierne korenie.
3. Zlejte tuniaka a nakrájajte ho na kúsky. Zmiešajte so zeleninou, pridajte valeriánku poľnú a podávajte.