Bruschetta s tuniakom a zelenou omáčkou

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
8 plátkov bagety
240 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
1 varené vajce
petržlenovú vňať
1 lyžicu kapár v octe
1 strúčik cesnaku
1 čerstvú čili papričku

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak v olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Odstráňte listy zo stoniek vňate petržlenu. Nasekajte najemno spolu s kapary a cesnakom a vložte do misy. Pridajte čili papričku nakrájanú na krúžky a varené vajcia nakrájané na kúsky. Pridajte trochu oleja z tuniaka a premiešajte.

    2. Plátky bagety opečte na grile alebo na panvici a omáčku dajte na opečenú bagetu. Na omáčku položte dobre odkvapkané kúsky tuniaka a ihneď podávajte.