Bruschetta s tuniakom
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/11/31005_bruschetta-al-tonno.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Zloženie
na 1 porciu potrebujete:
dva plátky celozrnného pečiva
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
hrsť cherry paradajok
trochu majonézy
niekoľko lístkov rukoly
dva plátky celozrnného pečiva
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
hrsť cherry paradajok
trochu majonézy
niekoľko lístkov rukoly
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/11/31005_bruschetta-al-tonno.jpg)
Príprava
1. Opečte plátky chleba v hriankovači a paradajky nakrájajte na kúsky.
2. Oba krajce chleba potrite majonézou a prikryte niekoľkými listami rukoly.
3. Vrch ozdobte kúskami tuniaka a paradajok.