Hamburger s tuniakom, zelerom a paradajkou
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/10/25949_hamburger-con-tonno-sedano-e-pomodoro.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
hamburgerovú žemľu so sezamovými semienkami
tuniakový krém Rio Mare Paté
½ paradajky (najlepšie druh Costoluto)
60 g plátkov syra gouda
2 kostrnky stonkového zeleru
hamburgerovú žemľu so sezamovými semienkami
tuniakový krém Rio Mare Paté
½ paradajky (najlepšie druh Costoluto)
60 g plátkov syra gouda
2 kostrnky stonkového zeleru
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/10/25949_hamburger-con-tonno-sedano-e-pomodoro.jpg)
Príprava
1. Prekrojte žemľu napoly a ohrejte ju. Nakrájajte paradajku na plátky a nasekajte zeler na tenké kúsky, listy dajte bokom. Položte listy zeleru na spodnú polovicu žemle, na ne naskladajte paradajku a syr, potom prekryte bohatou vrstvou tuniakového krému.
2. Dozdobte nakrájaným zelerom. Prikryte druhou polovicou žemle a ihneď podávajte.