Hamburger s tuniakom

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g plechovku tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
6 plátkov toastového chleba
1 vajce
2 lyžičky horčice
1 vetvičku petržlenovej vňate
1 jarnú cibuľku
2 lyžice majonézy
extra panenský olivový olej

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak v olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Odrežte okraje z plátkov toastového chleba a toasty zomeľte v kuchynskom robote, aby ste získali mäkké chlebové kúsky.

    2. Vložte chlebové kúsky do misky, pridajte dobre odkvapkaný tuniak, jemne nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať, majonézu, horčicu a vajce a premiešajte.

    3. Vypracujte zmes na hamburgery. Zahrejte jemne naolejovanú panvicu a potom do nej vložte hamburgery. Opečte z oboch strán. Hamburger je hotový, keď povrch získa zlatohnedú farbu.

    4. Podávajte so zemiakovými lupienkami.