Kanapky s paté z ružového lososa Rio Mare s pomarančom, jarnou cibuľkou a kôprom

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
1 balenie paté z ružového lososa Rio Mare
1 bagetu
1 pomaranč
1 červenú jarnú cibuľku
vetvičku kôpru
20 g extra panenského olivového oleja
soľ a čierne korenie

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Paté lososový krém

Objavte viac

Príprava

    1. Bagetu nakrájajte na krajce, ktoré sprudka opečiete.

    2. Jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kolieska, kôru z pomaranča nastrúhajte, pomaranč olúpte a rozkrájajte pomarančovú dužinu.

    3. V mise zmiešajte dužinu z pomaranča, jarnú cibuľku a pomarančovú kôru, dochuťre olejom, štipkou soli a riadnou porciou čierneho korenia.

    4. Na každý krajec opečenej bagety dajte trošku zmesi, každú kanapku ozdobte kopčekom lososového paté Rio Mare, na ktorý položte vetvičku kôpru.