Klasický tuniakový šalát s červenou cibuľkou a varenými vajcami

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
4 vajcia
1 malý biely hlúb zeleru
1 červenú cibuľku
niekoľko dlhých nakladaných kapár
20 g extra panenského olivového oleja
soľ a čierne korenie

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak v olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Nakrájajte cibuľu na kolieska a namočte ju v osolenej vode, aby bola lepšie stráviteľná. Uvarte natvrdo vajcia (8 minút), zlejte ich a olúpte.

    2. Kým sa varia vajcia, jemne nakrájajte zeler, pridajte kapary, olej a veľa soli. Uvarené vajcia nakrájajte na plátky. Vajcia, zliateho tuniaka (nakrájaného na kúsky) a cibuľku pridajte k zeleru.

    3. Jemne premiešajte, ochuťte množstvom čerstvo namletého korenia a podávajte.