Pita chlieb s tuniakom a grilovanými paprikami

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
tuniakový krém Rio Mare Paté
grilovanú žltú papriku
niekoľko malých podlhovastých paradajok
niekoľko lístkov rukoly
extra panenský olivový olej
soľ

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Paté tuniakový krém, tuniaková paštéta

Objavte viac

Príprava

    1. Najprv ogrilujte papriku. Dajte ju do rozpálenej rúry, až sa na nej objavia tmavé škvrny. Vtedy ju z rúry vytiahnite a na chvíľu prikryte, aby sa vám lepšie lúpala. Ošúpanú papriku zbavenú jadrovníka pozdĺžne rozpoľte.

    2. Na prúžky papriky naneste bohatú vrstvu rybieho krému a zrolujte ich do malých roliek.

    3. Nakrájajte paradajky na štvrtiny a ochuťte ich olejom a soľou.

    4. Rozkrojte chlieb na polovicu, aby ho bolo možné plniť. Naplňte ho tuniakovými rolkami, ktoré sú ochutené paradajkami a lístkami rukoly.

    Podávajte ihneď.