Špagety s tuniakom a vyprážanými cuketami
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/11/25205_spaghetti-tonno-e-zucchine-per-pasta.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 130 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji s talianskou chilli papričkou b>
300 g špagiet
3 cukety
olej na vyprážanie
vetvičku čerstvej petržlenovej vňate
soľ
2x 130 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji s talianskou chilli papričkou b>
300 g špagiet
3 cukety
olej na vyprážanie
vetvičku čerstvej petržlenovej vňate
soľ
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.sk/wp-content/uploads/2018/11/25205_spaghetti-tonno-e-zucchine-per-pasta.jpg)
Príprava
1. Vodu vo veľkom hrnci uveďte do varu. Umyte cukety, odrežte konce a potom ich nakrájajte na rezance veľkosti zápalky a dobre osušte.
2. Keď sa voda začne variť, pridajte soľ a uvarte cestoviny. Medzitým nechajte na panvici zohriať trochu oleja a osmažte cukety. Osmažené cukety vyberte z panvice, dobre ich osušte a rozložte na pijavý kuchynský papier.
3. Sceďte špagety, pridajte tuniaka a dobre premiešajte. Ozdobte nasekanou petržlenovou vňaťou a cuketami. Ihneď podávajte.