Tuniakový šalát s kukuricou, rukolou, jablkami a opečenými chlebovými krutónmi

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovku Rio Mare Insalatissime Tuniakového šalátu s kukuricou
2 krajce chleba s kôrkou
pár kvapiek olivového oleja
soľ a čierne korenie podľa chuti

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Insalatissime Kukurica s tuniakom

Objavte viac

Príprava

    1. Rozlámte a rozdrobte chlieb, ochuťte olivovým olejom a čiernym korením, orestujte na rozpálenej nepriľnavej panvici a opekajte dozlatista a chrumkava.

    2. Umyte jablko, rozkrojte ho napoly, vyberte stopku a jadrovník, nakrájajte na plátky, pokvapkajte olivovým olejom a posoľte.

    3. Dajte rukolu a jablko do misky, pridajte Rio Mare Insalatissime, dobre premiešajte, pridajte opečený chlieb a podávajte.