Plnené šalátové lodičky

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
hlavičku „srdiečkového“ šalátu
Rio Mare Paté tuniakový krém s kečupom
1 paradajku
1 malú bielu cibuľu
½ avokáda
½ červenej papriky
1 lyžicu citrónovej šťavy
soľ a čierne korenie

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Objavte viac

Príprava

    1. Nakrájajte na kocky avokádo, cibuľu a papriku a zmiešajte ich so štipkou soli a čierneho korenia.

    2. Odkrojte spodnú časť šalátu, vyberte 12 listov a rozložte ich na tácku.

    3. Do rozložených listov rozdeľte pripravenú zmes zeleniny s avokádom a každú lodičku ozdobte rybím krémom.

    Tip šéfkuchára:

    Nápadité občerstvenie, ktoré v lete osvieži a v zime doplní vitamíny.